EMMAELISABETH

Ohana means family. Family means nobody gets left behind, or forgotten!

HEMMA!

Kategori: Allmänt

Nä men äntligen vill jag säga! Nu är jag hemma. Har haft mycket att göra i veckan, Hönö, kompisar osv. Men nu är jag hemma. :)
 
Har iaf varit med Elin i onsdags och vi bada och snacka lite om allt möjligt. Vi va också och kolla på en moppe hon kanske ska köpa och kolla på moppe kurser. Så nu har vi nog bestämt oss. I torsdags va jag hos min underbaring Amanda! Gud, va jag har sknat den tjejen. Vi åkte till sjön och sol åå bara chilla. Sen åkte vi runt och även till Sandared. Där köpte vi godis och åkte förbi några killar som spelade volleyboll... aa, ni vet ju mig! Typ, tjena grabbar, hur ee läget? Hahaahahahhaaha, aja gött skratt fick vi! Sen gjorde vi tacos och drog på ett kvälls dopp. Efter de kolla vi film och jag somna -.-. I fredags åkte vi till farfan min som nu mera bor på Hönö (en ö i Göteborgs skärgård). Alltid lika mysigt att va där ute! Aja, mamma väckte mig kl. 7:30 för då var de en stor cirkus precis utanför fönstret! Hahahahahahaaha, vakna med elefanter utanför sovrumet! Liiiiiiite najs ändå facktist. Jag, Julia, mamma och Vivvi drog ner till klåva och kolla runt i affärerna. Köpte ett par skor som jag dör över! Efter de mötte vi upp farfar och pappa åå då tyckte pappa att vi skulle ha en latte!!!!!! Hahahaha, vet han ens va de är? Aja, sagt och gjort gick vi och fika. Tog även väääärdens godaste kladdis till. DOG! Sen på kvällen va vi på cirkus. Sockervadd och värdens roligaste clown. Lyckad kväll! Idag tog vi cyklarna till havet men lite för kalt för att bada. Sen va de dax att åka hem :(. Älskar att va där ute. 
Kommer även en bild bomb nedanför! Puss!!!
 
Amanda, min lilla underbaring!
Nämen, normal har jag aldrig varit!
Darling!<3
Cirkus!
 
Så kan de gå om man tappar drickan under stolen Bulan!
Jag och Pelle! 
Grymt bra låt!

Snabbis!<3

Kategori: Allmänt

Längesen men har inte hunnit med att skriva. Men jag har varit med mormor och morfar. Just nu är jag med min kompis Puff som hon heter igentligen. hinner inte skriva mer, men vi hörs! ha de gött HAAAJ!!! <3
 
Några gånger JA! Men älskar dig iaf, Puff!

Pussen!

Kategori: Allmänt

Hej Vänner! Idag har inte hänt någt! Mormor och morfar va här. kommer inte blogga imån för jag är inte hemma då.
Låten för idag kommer från X-factor vinnarna 2011, Little Mix! Låten är sjukt bra och jag ääääälska dom!!! Pussen och Kramen<3
 

Hallå!

Kategori: Allmänt

Hej på er! Idag har inte hänt så mkt. Mamma gjorde masage på mig och Julia. Sen gick vi en lite promenad med Pelle och Bosse. Riktig slappar dag helt enkelt! Jo, igårkväll när jag satt nere med datorn och alla hede gått upp och lagt sig så hör jag att de piper. Jag blev typ skit rädd och släckte lapan och sprang upp och la mig. Imorse sa mamma att hon och pappa hitta en fladdermus vi dörren! TÄNK OM DEN SUGIT UT ALLT BLOD PÅ MIG??? Hahaha, nej men sjukt äckligt! 
Låt: One last time - Agnes! Love låten!!!
  
 

Kolla!

Kategori: Allmänt

Måste bara lägga ut detta klipp på en helt underbar kille. Elin visa mig en video när han sjöng på You tube och jag dog! Följ honom på twitter: @DecoMusic
Följ mig på twitter: @ETuresson
Love!
 
 

Hallon!

Kategori: Allmänt

Hej lovers! Idag har jag varit i Varberg och kollat runt. Har varit där mycket när jag var liten, men nu var de typ 2årsen jag var där sisst. Vi gick på marknaden där och då köpte jag en USA koffta. Sen gick vi till mammas kusin. Hon bor och jobbar där, så vi gick till hennes jobb. Hon äger Hälsobrunnen i Varberg och vi skulle fråga om hon hade något mot min torra hud på armana. Å när vi kom dit säger hon: "Va röda kinder du har Emma! Kom ska du få prova ett mineralpuder.". Ja, så sa mamma nogot om att jag vill färga ögonfransarna svarta. Men de fixar jag, sa Lena! Men då tar vi ögonbrynen samtidigt. Aa, sluta med att hon vaxa och noppa, färga ögonfransarna och -brynen. Ja, så varje gång jag går förbi speglen så bha: "WOW, VEM ÄR DE?". Men är nöjd ändå! Stort tack och kan rekomendera henne! Efter de åkte vi och skulle köpa present till mitt lilla hjärta som fyller 6 år idag. Min hund Pelle! Han blev såååååå glad för sina nya leksaker. Måste säga också att jag fick min Frida tidning idag! Värdens bästa tidning om ni frågar mig. Och ja, de finns "gammla" bilder på när killarna va i Australien på en lyx båt. MUMS! Mamma köpte även en stor postetidning till mig idag. Ja, de va nog allt för idag och nu ska jag sova!!! Blir en slapp dag imån och Bosse kommer hit också! Hörs imån. Puss<3
 
Grattis älsklings hund!<3
 
Bosse!
 
R.I.P MIG SJÄLV!!!!!!!!!!!!!!
 
 

Sorry!

Kategori: Allmänt

Förlåt för att de inte blivit något inlägg, men har helt ärligt inte haft så mycket att skriva om. Blir ett längre nu ist.
I söndags skulle jag kört moppe men de blev inget för den gick sönder. Blir att den åker in på lagning nu. Tråkigt! Igår va Kristina här och vi skulle åka lite på hennes moppe. Så först åkte vi till Tubbared som är en stor badstrand i Bollebygd. Men när vi åkte dit börja de ösregna så vi blev pisse blöta! Sen åkte vi till en kompis men han var så klart inte hemma! Å när vi skulle åka hem skulle vi ner för Petareds backen (en asa brant backe) som jag vet att många vurpat i. Kristina tjöta på mig så de sluta ändå med att jag gick ner. Sen åkte vi och köpte pizza å drog hem till mig och kolla på film. Kul va de asså! Idag har jag vart i Borås och skulle fixa pass. När vi kommer in där sitter typ värdens snyggaste kille bakom disken. Som tur var hamna vi hos en tant och hon fråga om vi hade något papper. Nej, de hade vi inte så vi fick åka till pappa och fixa de. När vi kommer tbx så är han inte där "PHU!". när de var nummer 43 och dom precis skulle byta till vårat nummer 44 så, VEM KOMMER INTE UT GENOM DÖRREN OM INTE HAN! Aja le i kameran bara tänkte jag. Mamma börja prata med honom och så säger han "Hur lång är du då, Emma?". Mitt namn, MITT!!!! jag svara och så så skulle vi ta detta underbara kort, men ingen fara jag blir ju ALLTID bra på bild. ELLER INTE!!! Sen tog dom fingeravtryck åsså skulle jag skriva min namn teckning. När jag såg hur de såg ut sa jag: ÄR JAG 3ÅR ELR??? Sen fick jag se resultatet... Jag gick där ifrån! Efter de åkte vi och handla å nu sitter jag här vi min dator. Tror de va allt facktist. Lägger upp en låt med Guns N' Roses. Lyssna! Sjukt bra är den. Även en bild på mig och Kristina. Puss!
 
 
Helt ärligt vet jag inte vad vi gör här asså! Love you!<3
 

Tjo!

Kategori: Allmänt

Drar till farmor snart och kör lite moppe! Kristina kommer imån ist och då får vi se vad som händer! Sen så kanske farfar kommer också men vet inte. aja, blir ett längre inlägg sen men lite musik och bilder. Puss!

Happy!!!

Kategori: Allmänt

 Kom också hem från mormor och morfar för en stundsen. Bestämde att vi ska till Varberg nån dag nästa vecka å massa annat! Nu är farmor iaf här och jag checkar tv med syrran! Mycket nice! Prata med Kristina för en stund sen och vi ska ut och åka imorron. Ska bli jätte kul, så vi får se vem som får besök!
 
 Här har vi också dagens låt! Självklart med One Direction! Puss på er!
 
 

09:30! Död! -.-

Kategori: Allmänt

Tack mamma och pappa för att ni väckte mig! Åker till morfar idag på kalas så blir ett senare inlägg om jag inte skriver på mobiln. så nu får jag nog palla mig upp om jag ska äta och ducha innan vi åker. Lägger upp lite bilder! Hoppas jag har mer att skriva sen! Puss på er!!!
 
 
 
 
 
 
 

Tjo bre!

Kategori: Allmänt

Hellu lovers! Sorry för lite dålig uppdatering men har varit väldigt mycket idag! Först va farfar här och direkt när han hade åkte gick vi ut med vovarna. Sen när vi kom hem så kom mormor och morfar å då känner jag att det är lite taskigt att sitta inna på datorn. Å sen kom Per och Pernilla och hämta Leo och så satt vi och prata. Efter de kom pappa hem och då åt vi och nu har vi suttit och speat Yatzy. Å nu sitter jag här! Hehe, men glömmer er inte! Imorron åker vi till morfar och firar honom så blir nog två inlägg imån igen. Lite kul att typ inget har hänt denna veckan och nästa blir helt full! Måndag och Fredag ska vi passa Bosse (farmors hund), sen ska vi åka till varberg en dag, till borås en dag och tror lördag till söndag ska vi till Per och Pernilla på grill kväll! Fullt upp!
Nu till mitt liv och som jag inte kan leva utan! Syre!
Nä, men skoja men MUSIK! När jag skrivet detta lyssnar jag på Oh Susie med Secret service! Gammal men också sjukt bra! Faktist sån musik jag lyssnar på mest på sommaren. Aja ha en go kväll och så hörs vi imorron! Puss xx
 
 
 
 
 

Morning!

Kategori: Allmänt

Go morron! Vakna precis och ska slänga på mig lite kläder och ät frukost. Farfar kommer om enstund tror jag och ska dom hämta Leo. Blir änu en grymt chill dag om jag inte åker med farfar. Farmor ringde igår och undrar om vi ville åka med henne till borås och shoppa lite  öm, KLART! gör de typ i gång om året och då får vi allt vi vill ha! Ska bli grymt! Tänkte också om jag kunde få mä en låt i varje inlägg. så här har The fray - You found me! Älskar denna låten! Bjussar också på en bild på mig. Bjuder på den! Ha de så bra så ses vi senare lovers!
 
 

Kväll

Kategori: Allmänt

Sista inlägget för idag! Nu ska jag bara mysa med min familj och titta på tv. Blir att äta något till också! Puss på er! <3 (Sorry om de är lite kort)
 
 

PHU!

Kategori: Allmänt

Kom precis tbx efter att ha gått en liten runda. Gött att komma ut lite efter som man bara har suttit inne hela sommarlovet! Hittade också lite utav skogens guld. Gick på ställen jag aldrig gått innan och såg typ värdens utsick! Hur najs som hällst! Slänger upp lite bilder jag tog tidigare idag och en utav mina favvo låtar just nu! Nu väntar duchen så puss underbaringar!
 
Glöm aldrig detta!
--------->
 
Leo!
 
 
 

GOOOOOOO MORRON!!!!

Kategori: Allmänt

Vakna för en stundsen och nu myser man med mamma och julia å kollar på film, I taket lyser stjärnorna. Leo kom för en stund sedan också! Våra kompisars hund. Vääääääärdens goaste är han! tänkte tipsa om lite bra musik som finns på spotify lista i sommar! Skriver ett längre inlägg senare idag!
 
 
denna låten är så sjukt bra! Älskar Maroon 5!
 
 
 Och självklart ska mina älsklingar va mä också! dom når snart 200 000 000! Bra jobbat!<3
 Denna är så himla fin! Såg 50 first dates och blev kär i denna låten!
 
Man blir så glad när man hör denna låten! Big love! <3
 
Å som den lilla rocker jag är så ska vi ha mä favisarna! va på ullevi förra året med Elin och såg detta live! Helt obeskrivligt bra!
 

Natti natti!

Kategori: Allmänt

Hehe, känner att jag är lite schleten efter en mycket go dag! såg en gullig film inna. Men som vanligt har jag glömt namnet... Tänkte tipsa om lite musik imorron. Va jag gillar att lyssna på osv. Eller va vill ni att jag ska skriva om? Något ni vill veta om mig? Komentera!
Vill också passa på att tacka mina undeebara läsare! Sjukt kul att ni alla vill titta förbi!

EMMA<3

Vänner!<3

Kategori: Allmänt

Försöker ladda över lite bilder från min mobil till datorn. SEEEEEEEEGT! Men så kolla jag igenom lite andra bilder och hitta MASSOR av söta bilder. Aja, nu har jag iaf kommit hem från Elin going och Kristina min lilla bebis. Vi hade sjukt kul som vanligt och kolla på film åå massor! Vi gjorde chokladfondue och doppa jordgubbar, melon och marshmallows. De blev hur gott som helst! Lägger upp lite bilder på random saker!
 
 
 
 
Love you sis! <3
 

Sova kanske?

Kategori: Allmänt

Känner för ett flummigt natt inlägg! Tack Elin för att du bädda madrassen åt mig och Preben! Men snälla, inga mer kaktusar i rumpan gumman! Underbaraste kvällen på länge. Har saknat mina tjejer otroligt och så åker Elin den lilla plutti lutten! aja, night lovers!

Länkbyte!

Kategori: Länkbyte

Nu ska jag börja med min bästa vän! vi har känt varandra i evigeheter och vi gör ALLT tsm! Hur sjuk du än är så älskar jag dig djup gumman! Love You Puff! <3
 
Klicka här för att gå in på hennes blogg! värd att checka! ;)
 
 
Den andra bloggen jag vill tipsa om är min underbara vän Linnea! Hon tar sjukt bra bilder! Hon är min lillasysters bästa vän och jag älskar henne! Love You bebis! <3
 
Klicka här för att gå in på Linneas fina blogg! 100% värd att checka!!!
 
 

 Elin din gooooing!
 
 
Linnea din sööötnos!
(Ja, dom är syskon)

Haha!

Kategori: Allmänt

Märkte en sak! Jag suger på dehär med hedder! ska be en kompis hjälpa mig sen!
Puss

Välkomen till min blogg!

Kategori: Allmänt

Hoppas ni gillar en galen tjej med mycker knasiga saker. Hoppas ni kommer tycka om min blogg!
Puss!